Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Wednesday, February 24, 2010

Kelas Crumble Rumble

Saya ada satu soalan untuk para beaders dan juga semua peminat manik sekalian... kalau saya buat kelas Crumble Rumble anda sudi nak join tak? Bukan apa, ramai yang request mintak ajarkan teknik buat Crumble tapi kita taknak la syok sendiri je kan.. :) So sape yang interested sila angkat tangan ye.. kalau ada ramai yang berminat, boleh saya mula siapkan nota dan arrange apa yang patut untuk kelas nanti. Thanks... ;)


Crumble Rumble Aisyah

7 comments:

liyanasani said...

Setuju sgt n nk join!

Miza said...

bagusla tu...nak join jugak!

zai said...

Thanks Miza n Liyana.. insyaAllah.. kalau takde aral melintang.. bulan 3 ni dah boleh start kelas crumble.. details saya akan update nanti ye.. keep visiting my blog ;)

thezaila said...

count me in =)

khalidah said...

setuju...!! (angkat tangan tinggi2)
tp ada harga student x kak?
hehehe

zai said...

Ok Zaila n Khalidah.. tq jugak sbb interested nak join kelas crumble nanti.. jumpa nanti masa kelas.. ;)

Anonymous said...

setuju sangat, sy pun tengah pening mcm mn nak bt jahitan crumble ni kak

>