Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Sunday, January 24, 2010

Shimmering Flora - Anita

Lama dah tak upload hasil jahitan terkini... malas pun ada... busy pun ada... at last hari ni saya rajin-rajinkan jugak tangan ni untuk upload beberapa hasil jahitan yang terkini. Entry yang ni, baju Puan Anita dari Sabah. Dia suka sangat dengan design Shimmering Flora. Dapat je baju ni saya pening kepala nak pakai warna apa yang nak bagi design nampal outstanding dan timbul. Alhamdulillah... inilah hasilnya. Saya gembira dengan hasilnya, begitu juga dengan tuan punya baju ni. Here is her sms bila baju dah sampai ke tangan.. "Salam Zai, saya dah terima baju itu, ia amat cantik n saya sangat suka. Kalau Zai terima tempahan pls inform me. Tkvm"

Buat masa ni tempahan manik masih lagi terpaksa saya tutup buat sementara waktu. Sekarang nak hujung bulan Januari. Ada 6 baju lagi yang masih dalam que. InsyaAllah saya akan siapkan A.S.A.P dan harap-harap kesihatan mengizinkan saya untuk terus menjahit manik. Maybe Mac nanti semua baju dah boleh siap dan saya nak concentrade buat preparation untuk wedding adik saya pulak bulan June nanti. Mid bulan May nanti dah nak deliver second baby. Tak prepare apa-apa pun untuk baby ni. Rasanya tak payah beli apa-apa sangat sebab barang n baju kakak dia still in good condition. Kalau boleh jimat tu, lagi elok kan?

So, tunggu esok pulak untuk next baju yang baru je saya siapkan tadi. See you soon..!! Thanks for visiting my blog.





>