Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Monday, October 12, 2009

Teratai Kaseh Mahani

Dah lama siap baju ni tapi tak sempat jer nak upload gambar. Design Teratai Kaseh ni originally by Kak Eta(RozaBeads), tapi saya tukar sikit position bunga ;) tapi still sama je kalau tengok sekali :) Tuan punya baju (Puan Mahani) seperti yang pernah saya mention sebelum ni, adalah regular customer Kak Eta, tapi memandangkan keadaan kesihatan Kak Eta yang tak berapa mengizinkan(sakit sembilan bulan :P), saya dipertanggungjawabkan oleh Puan Mahani untuk buat design yang sama pada baju kebayanya ni sebab dia suka sangat dengan design Kak Eta ni. Alhamdulillah, berjaya jugak saya tiru design Kak Eta sekali lagi.. hehe. Lepas siap je baju ni, Puan Mahani hantar lagi 2 baju kebayanya tapi this time dia nak design yang lain pulak... Jenuh la nak memerah otak buat design baru pulak lepas ni.. ade banyak jugak customer hantar baju lepas raya ni... alhamdulillah.. murah rezeki... to all my customer, harap bersabar tunggu baju anda siap ye.. saya pun dah berjangkit penyakit Kak Eta pulak ni... hopefully dapat siapkan semua baju secepat mungkin.. tunggu satu baju lagi nak siap dah ni.. adios!!



These pictures were taken by Kak Eta(camera takde masa ni..) Thanx a lot Kak Eta for the great shots! Too bad camera Kak Eta dah rosak... takpe.. nanti leh beli camera baru... gosok2 sket Cik Abang.. hehe

4 comments:

sheik said...

cantik!!!

zai said...

TQ.. kredit to kak eta for her design... simple yet exclusive kan?

LiTtLe m3 said...

wow.. zai dah nak masuk 2 ke?? congrats :)

rozabeads said...

Alamak...tetibe jer saham ku naik...tihihi... Mmg tak larat nak buat pape dh skrg nie, dapat numpang glemer sekaki jadi ler... Tq yer Zai!

>