Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Tuesday, October 27, 2009

Shimmering Flora - Kak Liza

Aduhai... macam mana la boleh termiss upload gambar ni before raya aritu... busy sangat gamaknya sampai terlupa ada beberapa gambar yang belum ter'upload' kat sini. Baju Kak Liza ni dah lama siap... baju raya.. so dah sebulan lebih terperap gambarnya ni kat dalam pc :P Ada lagi beberapa gambar lagi nak upload lepas ni.. tungguuuu



3 comments:

Juanita untuk FTIMdc said...

Assalamualaikum, Zai... harap tak keberatan membenarkan saya untuk maklumkan pada Zai serta para peminat beading/sulaman di sini bahawa Pn Rosita Jaafar, penulis serta pendidik beading/sulaman telah menubuhkan sebuah Beaders Fan Club supaya kita dapat mengumpulkan para peminat beading di seluruh Malaysia. Seperti yang ramai ketahui, Pn Rosita telah menulis beberapa buah buku mengenai beading serta sulaman yang menjadi sumber rujukan utama para peminat beading dan dengan ini, para peminat bukan sahaja dapat dimaklumkan mengenai buku-buku terbaru malah juga bengkel-bengkel yang akan diadakan oleh ramai beaders yang turut bergerak sendiri, seperti kebanyakan anak-anak didiknya. Dengan kata lain, kita semua dapat berkongsi maklumat serta dapat mengetahui aktiviti-aktiviti terbaru beaders di negara kita. Banyak lagi perancangan Pn Rosita nanti yang akan dapat memberi manfaat kepada para penggemar beading.

Jadi, marilah kita sama-sama mendaftar bersama admin@ftimdc.com. Zai dan para peminat semua dijemput ke FTIMdc untuk maklumat lanjut. TQ :->

Anonymous said...

how much this one oso?
reply to nj.is.naja@gmail.com

umiliza989 said...

cantiknya jahitan manik tu...

>