Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Friday, July 3, 2009

W.I.P - Kak Fatimah


Update que baju:-

1. Syarifah Fauziah (Abaya Dress) - W.I.P
2. Yanie
3. Yanie
4. Kak Jem (Yanie's Sis)
5. Kak Liza
6. Kak Liza
7. Ibu Kak Liza
8. Ibu Kak Liza
9. Azila
10. Puan Mahani
11. Puan Mahani
12. Baiti
13. Baby Hana
14. Masyitah
15. Masyitah
16.Puan Mahani

OK.. dengan ini dengan rasminya saya umumkan tempahan manik untuk Hari Raya ditutup.. So sorry sebab kena tutup lebih awal dari tarikh yang tertera di atas.. Nak concentrate buat baju-baju yang dah dihantar pada saya. Nanti tak siap kena kejar dengan penyapu la saya.. :) InsyaAllah.. pada siapa yang dah hantar baju pada saya atau saya dah 'book' kan slot anda di atas.. don't worry.. akan saya siapkan jugak baju-baju anda walau apa pun terjadi supaya anda dapat ber'bling-bling' di Hari Raya nanti. Kalau ada sesiapa yang nak hantar baju untuk baju selepas Hari Raya, dipersilakan.. saya boleh terima.. kalau sempat siap before raya saya bagitau.. tapi tak janji leh siap tau.. :)

4 comments:

pepari said...

wah k zai.. putaran alam semesta ni hehehehehe...

zai said...

Hehe.. biar berpinar mata orang tengok.. hihi

LiTtLe m3 said...

exception kat baiti dia leh hantar after 24 July ye :D sayang zai mmuuahhh :d

zai said...

Anta lambat siap lambat la.. huhu

>