Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Saturday, February 7, 2009

My First Shimmering Flora

Lama tak upload kan? Dekat sebulan jugak dah. Entry yang sebelum-sebelum ni pun banyak yang tak berkenaan dengan beads pun. I really have to create another blog :) Well, entry kali ni... tadaaa..!! I'm back with beads and lots of sequince! Actually, before this I named this design as 'Garden of Fairies', tapi memandangkan I'm not the creator of this design, kena bagi kredit dekat creator design ni.. Kak Nora so, I will not change the name of this design.. 'Shimmering Flora'. Lima hari jugak nak jahit dua-dua tangan ni. Husna memang tak boleh tengok mama dia jahit manik. Bila I start pegang benang je, dia duduk atas baju yang nak jahit tu, tu yang lambat siap tu. Kalau betul-betul concentrate buat, maybe dalam 3 hari dah boleh siap. To Kak Nora, jangan gelak ek tengok Zai nyer Shimmering Flora ni.. Zai guna labuci yang ada je, tak sempat nak gi beli labuci baru..tu sebab color tak berapa nak matching. Kak Eita banyak tolong dalam design ni. Thank you Kak Eita! Kena pegi kelas Kak Nora jugak ni.. tapi bila ek? Si kecik tu bukan nak sangat dengan orang lain.

To all, enjoy reading this blog! More updates on beads later, tungguuuuu.. ada 5 baju lagi belum siap... huhu!

2 comments:

m@m@miera said...

hehee express.. rezki murah.. =D
wahh skrg ni wat bisnes baju labuci lak.. baguzla hang ni.. rajin ek.. zai aritu wat manik kat baju mira time raye p0n cam tensen je nk siapkan.. padahal simple design je.. henna masih wat lg x?

Alina Ali said...

tak match apa nyer... match aper... I love your design especially SHIMMERING FLORA..

>