Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Thursday, January 15, 2009

Happy 1st Birthday My Princess!



Sedar tak sedar dah setahun anak mama yang sorang ni... Alhamdulillah... It's been a wonderful year to me... Semoga Husna jadi anak yang solehah & sayang mama dan ayah... amin... Well, dah setahun ni, Husna dah tumbuh 6 batang gigi(4 atas, 2 bawah), dah pandai cakap 'Ayah', 'Ma', 'Teddy', 'Ish(Fish)', 'Adik'... belum boleh jalan lagi tapi adalah dalam 3 langkah dia try pastu jatuh, laju giler panjat tangga, boleh bezakan lagu, kalau lagu 'tepuk amai amai' dia tepuk tangan, kalau lagu 'twinkle twinkle little star' dia genggam & lepas jari dia, kalau lagu-lagu lain dia goyang-goyang badan. Lagi... kalau dengar azan atau tengok ayah & mama solat, dia pun angkat takbir :) Suka sangat tengok VCD Sesame Street... ulang la berapa kali pun dia boleh tengok sampai tertido. Kalau ayah bawak kereta, suka sangat duduk atas riba ayah dia (don't do this to your baby :P, only professional can). Kadang tu sampai tertido. Dari segi pembesaran pulak, berat dia 7.5 kg SAHAJA... asyik demam je.. camno nak naik berat? :( Baju saiz newborn pun boleh pakai lagi.. jimat ni! Kita tengok nanti masa dia 2 tahun besar mana pulak ek? :) Uhh.. adik Husna? Belum lagi... tunggu 2010!! Huhuhu...

HAPPY BIRTHDAY MY PRINCESS!!!

2 comments:

ku tak sempurna said...

eppi besday husna...

2010 baru dapat adik?? setahun je lagi tu :D

zai said...

TQ aunty! 2010 baru start pregnant ;)

>