Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Friday, November 21, 2008

WIP - Green Forest

Tengah dok pulun nak siapkan baju hijau ni. Baju raya aritu actually. Masa raya dapat melaram manik kat tangan jer. Ni baru ada masa nak tambah kat part leher. Memang adat la.. tukang jahit memang tak sempat nak jahit baju sendiri masa raya, kan? :P Tunggu hasilnya next week k?

8 comments:

ann said...

Jei bole jahitkan minah arab punye baju kat sini, diorang ni kat luar je pakai jubah hitam tp kat dlm baju glamour gitu hehe..

zai said...

Tu la kan? Sure cantik kalau jubah arab tu pun kasi letak manik kan? Meh la anto satu ;)

ann said...

haah molek gak tu.. mesti cun giler... :)

ku tak sempurna said...

aik... sungguh tak sangka... design ni lebih kurang sama dgn baju yg tgh sy siapkan skrg ni...
tp, baju awk lg lawa :D

ku tak sempurna said...

dah siap ke belum?? sy punya dah siap... tp rasa tak puas hati plak kat bhgn tgn... mcm tak lawa.. nak buka balik... hurmmm... :D

zai said...

Belom siap lg.. huhu... bz nak siapkan hantaran adik pulak :P

Beauty said...

zai, bila nk wat tayangan perdana bj ni? teruja nk tgk... :->

siti said...

salam zai, baju nie cantik..kalau blh load la foto terkini,saya suka nk tgk kerjatangan zai..puas saya tunggu...hrp dpt tgk..

>