Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Wednesday, November 19, 2008

Husna @ Cameron Highlands

Husna dah 2 kali pergi Cameron Highlands. First time masa dia 4 bulan and yang latest dia pergi last 2 weeks. Lupa nak upload gambar Husna masa first time dia pergi Cameron aritu. So, ade 2 version gambar, the first two, masa Husna 4 bulan, yang lagi 2 tu yang baru-baru ni pergi. To my sister Ain, jangan sedih pulak tengok gambar kitorang holiday kat Cameron ni... nanti ko dah balik, kita gi cuti-cuti Malaysia sesama ek?


Eiiiiii!!! Masamnyer strawberry ni mama!!!


Tembam pulak masa Husna 4 bulan ek?

From left.. Irfan, Ija n Husna n Mak Ude (sedap makan ais krim sejuk-sejuk ni kan?)

Semua yang join.. my family tiga kali ganda daripada ni ;) (not in the picture, my hubby :P)

1 comment:

ku tak sempurna said...

alahai... baby tu mcm kena paksa je mkn strawbery tu... cute sungguh..

mmg cantik la picture2 yg awk snap... rich of colour :D

>