Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Friday, December 16, 2011

Black Beauty








Lama tak update hasil jahitan terkini... baju ni pun actually dah lama siap, tapi baru sekarang sempat upload.
Busana kelabu milik Kak Leen saya perindahkan dengan tampalan patch lace hitam dan kemudian ditambah dengan sedikit mutiara dan manik kelabu, putih dan hitam sebagai penambah seri. Tidak lupa juga glass stone dan hot fix stone swarosvki.

Tu jer nak share hari ini.. ADIOS! ;)

sig

3 comments:

zue said...

Cantik sgt..

cik fara said...

hai zai.first time sini. cantik2nya zai jahit. :) buat fulltime ke? teringin juga nak cuba2 jahit di baju sendiri tapi tak berapa sempat la.hehe.

Weena Zolkefli said...

cantik sgt... <3<3 raye dh tmpah baju kelabu.ingat nk letak manik2 pink start dr bahu..ok ke...? nk letak manik ape ag ek...? fall inlove la tgk..

>