Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Thursday, October 21, 2010

Crumble Mumble - Zai

Tiada apa ingin diceritakan kali ini. Let the pictures do the talking :)

cm_zai3
cm_zai2

cm_zai1

sig

12 comments:

:::WaNza:::: said...

cantiknyer...zai, nak tyer, if buat crumbles kna guna kain gam x...

♥♥ eija ♥♥ said...

cantik laa akak
memang saya nak belajar buat laa

saya taiping
harap termasuk dalam list tempat akak nak diajar...

email saya syahiza@gmail.com

zai said...

wanza - tq.. kalau kain yg lembut mmg better guna kain gam tapi only when warna kain tu gelap sbb kalau kain warna terang, nanti nmpk kain gam tu dr depan. kalau kain lembut tp still nk jahit design crumble, jgn guna bnyk glass pearl. gantikan dengan plastic kristal. lepas tu guna 1 lembar benang je, n masa jahit jgn tarik kuat2 :)

eija - mmg teringin nk ke taiping.. lama x ke sana sbb akak study kat seratas actually dr thn 1995 sampai 1999. bnyk kenangan manis kat sana :) tunggu ye..

:::WaNza:::: said...

TQ Zai bg tips tu...lg satu kan..caner nak letak watermark kat gamabr tue ek...zai pyer watermark cantik la....xclusive gitu....ajar k..toche2....

zai said...

alamak.. nk ajar wat watermark susah sket sbb susah nk explain since zai pakai photoshop. zai siap beli cd tutorial nk belajar. not sure ade x software yg mmg boleh buatkn watermark :)

yellowie roses said...

salam sis..juz found ur blog..cantekkkk x terhinggaaa..congratezz sis..nk tny klu sulaman mcm ni...brape ye sis amek?
emel:angles_9049@yahoo.com

hunnyhafeez said...

wow! superb.. bape hengget ni? nk tempah a gini.. emel ye.. hunny7299@gmail.com
TQ

deeba said...

slm kenal, so impress!! enuf said. nak gk blaja, nk tempah pun teringin...brape ye kalau design mcm tu?

tq..
cg deeba- songket12@yahoo.com

Mas Cut and Made said...

cantik manik ni.. saya follow blog ni k... kalau boleh singgah kat blog saya ye... saya masih baru dalam bidang and minat sangat ngan benda-benda macam ni....

Mas Cut and Made said...

salam... cantik... saya follow blog ni k... saya memang minat kat benda-benda ni semua.. cam mana nak buat manik crumble ni ye... macam senang.. kalau boleh singgah kat blog saya k..

http://miaach.blogspot.com/

dzilazee said...

suka yg ini zai....cantik sungguh color comby tu...

SHAHZEE said...

cantiknya..x terluah dgn kata2

>