Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Monday, October 18, 2010

Kelas Crumble Mumble on November 2010

Assalamualaikum...

InsyaAllah jika tiada aral melintang, ButterflyBeads akan mengadakan kelas Crumble Mumble di luar kawasan Lembah Kelang bermula bulan November ini. Walaubagaimanapun, saya masih lagi tidak pasti untuk bermula di negeri mana terlebih dahulu. Oleh yang demikian, kali ini saya memerlukan votes daripada anda di luar sana untuk menentukan negeri mana akan saya bermula. Sila comment entry ini atau nyatakan vote anda di ruangan shoutbox di sebelah kanan :)

TQ...! ;)

Setakat ini, ada 30 vote telah saya terima dan berikut adalah negeri/daerah yang dapat sambutan:-

Perak (Teluk Intan, Ipoh, Taiping) - 6
Pahang (Kuantan) - 2
Penang - 2
KL & Selangor (Shah Alam, Putrajaya) - 9
Terengganu (K. Terengganu) - 1
Melaka - 2
Kedah (Alor Setar, Kulim) - 2
Johor (JB) - 1
Sabah - 1
Negeri Sembilan (Seremban, Nilai) - 2
Sarawak (Miri, Kuching) - 2

InsyaAllah, jika kesihatan mengizinkan dan tiada halangan, saya akan bermula dengan negeri Perak, Kedah dan Selangor pada bulan November dan jika ada sambutan dari negeri lain, saya akan tiba juga nanti di tempat anda.. insyaAllah..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Love Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
sig

30 comments:

_mmm_ said...

saye interested! Putrajaya! (luar lembah klang kan tuh? hehe)

Anonymous said...

buat kat perak...

zai said...

takde kelas di Shah Alam dah ke? berminat ni

AnnurA said...

area kajang, or bangi, putrajaya pun boleh.. nak join... tapi buat hari ahad boleh?

Selendang Puteh said...

kt kuantan...??

jihan said...

zai..buat kat perak...ipoh ke kuala kangsar ke taiping ke...saya nak sgt bljr wat crumble mumble tu...please...

ShAsHa said...

Kat Teluk Intan Perak pun ok.. Sabtu atau ahad.. Luar lembah klang ape..

Anonymous said...

penang pls....

wanbalkis said...

kak area KL / Selangor ??

Anonymous said...

Selangor pleasee...shah alam ker..?? I'm soo interested....!!

khalidahmacambaguss~O_o said...

shah alam...tp kalu bulan 11 & 12, buat kat melaka la plak...bole kak?
saye dah kumpul duit nak join ni

sarah said...

penang

Anonymous said...

akak...buatla kelas d kulim,kedah...

- Suraya - said...

salam...buatlah di seremban...teringin sangat nak ikut serta....

♥♥ eija ♥♥ said...

salam akak
saya di Perak nak ikut jugak....

syakirah madisyah said...

salam..

x nak buat di sabah ka..
i want to join..:)

Anonymous said...

Salam Zai,
buat aaa kat Kuantan @ Kemaman, ganu....interested bangat

adhan said...

kak,
perak nk buat kat mana? kalau sesuai dengan masa leh la join..

SERI MIMIE said...

area KL...
how much fee?

Atiqah Adnan said...

please..please.. buat kelas kat melaka.. ^____^

Anonymous said...

sy pun interested... sy area kajang, selangor.. berape bayaranye..?? nti kalu buat di area sini please email
akudsha02@yahoo.com

ciknora
0122429923

♥♥ eija ♥♥ said...

akak nie email saya
syahiza@gmail.com

saya berminat kak

eja taiping

Sunny said...

Salam zai... kelas di kuching nanti fee brapa eh? nanti bgtau ye.. tq.. mmg minat ngan crumble zai... teringin nak buat.. ;-D

adhan said...

kelas kat perak tu bila kak?

RedShop said...

ble kls crumble di perak???sy berminat nk join..

Darwisy said...

SALAM.. AKAK SAYA BERMINAT SANGT..TAPI KAT PENANG..NANTI KALU ADA KELAS KAT PENANG LEH LA G TAU SAYA

Anonymous said...

salam... date utk nov kelas bila? x sabar nak join ni, nak arrange schedule awal2...... kalau dah set date pls email saya ok.

nhk10@lycos.com

tq

NadNod said...

buat dekat area negeri sembilan! :D

Nona said...

Baru belajar buat manik ni, teringin nak belajar teknik crumble. Yang Zai buat cantik sangat. Kalau ada kesempatan, buat kat Kuching ye.

nita said...

SABAH!!! email saya yer.. tq

eusy89@gmail.com

>