Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Wednesday, August 11, 2010

Crumble Mumble - Rohaya

Alhamdulillah... siap dah first project setelah sekian lama bercuti... Sekali lagi, design Crumble Mumble menjadi pilihan. Harap tak ada yang muak dengan blog saya ni sebab asyik tengok gambar Crumble Mumble je... Apa nak buat, dah menjadi pilihan customer... kita buat jer la.

Actually, Puan Rohaya ni bukan official customer pun, kakak sendiri :) Mulanya malas sangat nak tolong jahitkan manik, tapi sebab kesian, buatkan la jugak... nasib baik nak kat tangan jer, so tak lama sangat nak siapkan... it took me about 5 days to finish this dress. Dah ada baby kecik ni, makin lambat saya menjahit... apa nak buat :)

Ok, lepas ni ada lagi baju yang dah nak siap, designnya, tak lain tak bukan.. Crumble Mumble lagi... adoi... jangan muntah pearl dah lepas ni.. :)




kakya3

kakya2

kakya1


Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Love Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
sig

3 comments:

Jun Juliana said...

ayat saya : gila betul!..bukan ape..mcm x leh caya..cantik sgt..

ei-lia bt. kamal said...

hai kak..elia suka sgtt...klu mcm ni bajet manik berapa rm??? lps tu total semua berapa???

Norez Norez said...

Brp hrg jahitan manik crumble ni? Tq

>