Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Monday, May 24, 2010

What Keeps Me Away From Beading?

Alhamdulillah... pada 19 Mei 2010 tepat jam 5.56 pagi, saya telah selamat melahirkan puteri kami yang kedua di Pusat Perubatan Universiti Malaya. Bayi seberat 2.77 kg dilahirkan secara normal. Pertama kali saya mengalami pengalaman melahirkan anak secara normal sebab puteri sulung kami terpaksa dilahirkan secara pembedahan kerana kurang air. Alhamdulillah, Allah permudahkan segala urusan kelahiran kali ini... start sakit jam 7 pm, jam 9 pm tiba di hospital, jam 11 pm sakit makin kuat, jam 4 am masuk labour room, jam 5.56 am selamat melahirkan...

Semoga mama n baby sihat2 sahaja dalam tempoh berpantang dan insyaAllah akan kembali mem'beading' sebelum Aidilfitri 2010. See you soon...!! ;)

*Buat yang kesekian kalinya, saya ingin wawarkan bahawa tempahan manik untuk Aidilfitri 2010 telah ditutup. Tiada tempahan akan diterima sehingga bulan Oktober 2010. Begitu juga dengan Kelas Crumble, kemungkinan besar akan bermula selepas bulan Oktober 2010. Harap maklum... adios.. ;)

9 comments:

datin kelly ketak said...

tahniah...moga mama n baby sihat2 hendaknye....sungguh comel baby...(n_n)

Nurain said...

tahniah! selamat berpantang..

Anonymous said...

cumelnya..puteri jugak yek..tahniah kak zai :)

an

LiTtLe^m3 said...

congratsss zai :)

Miza said...

takpe pelan2 Zai..lama bertapa nanti mesti banyak pattern yg meletop..baby crumble dah ada so pas ni mesti ada babymummy crumble ;)

sal ya said...

hopefully everything goes well back there. and congrates!

zai said...

khalidah, nurain, anonymous, baiti, kak miza & anisalya - tq so much!! InsyaAllah saya akan jaga diri dlm tempoh berpantang ni.. ;)

Anonymous said...

tahniah...sama birthday dgn sy...bb comei...

dana cute said...

tahniah beb.... sorry lmbt wish
sbb masa tuh, dana mc sbb kene dnc, 3 minggu mc kt kg...

jaga diri... comel bby

>