Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Tuesday, April 21, 2009

W.I.P - My Own Baju

5 comments:

Beauty said...

very d sweet! dah tengok email x? paper star edisi selatan & pantai timur tu, bj yg zai buat kan?

shazana said...

cantiknya zai.....ambik tempahan tuk raya tak ni?hehehe....anyway hepi besday tuk besok....saje wish arini so boleh jadi org pertama wish zai kekeke......

zai said...

Ala... sweetnyer Kak Ana ni.. ingat birthday kite.. TQ!! For sure mmg Kak Ana orang first yang wish! TQ! Kalau nak tempah untuk raya kena anta sekarang! hehe..

zai said...

Kak Izan, sorry sangat2 sebab zai senyap je kat email.. bukan ape.. skang ni yahoo email cam lembab sangat. Nak reply pun susah. So jadi sangat malas nak mereply email u alls sumer.. sorry.. tgh nak fix problem email tu.. zai dh tgk gambar tu.. kalau dapat the real paper lagi best kan? Cam terpotong je kepala mpdel bajuku itu.. hehe

dana said...

wah2...
comel nyer SF tuh....
dana nk bt SF lg kt baju sndiri pun tak sempat lg heheheh....

minggu yg membzikan diri

>