Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Monday, April 6, 2009

Pertandingan Sulaman Manik Kristal FTIMdc 2009



Alhamdulillah... dah berlalu pun pertandingan ni... walaupun tak menang, tapi rasa puas hati sapat masuk pertandingan ni for the first time. At least dapat experience bertanding.. tapi yang lagi best dapat kenal ramai beaders yang best-best belaka. Lepas tengok baju-baju beaders lain yang bertanding terus tepuk dahi.. pastu rasa nak gelak je.. bukan apa.. baru sedar diri dan tertanya-tanya "kenapa la aku tak terfikir buat design yang grand sikit macam orang lain.." Apa-apa pun memang tabik spring kat semua beaders yang bertanding.. Kita semua adalah pemenang.. tiada pengalah.. hihi.. walaupun baju tak ikut skema pertandingan, design tetap mantopp.. hihi well.. try again next year ok.. never give up!!

Tahniah buat pemenang first price.. baju you memang meletop! Tiga bulan tu nak siapkan baju pertandingan.. she deserve it! Cantik giler baju dia.. ternganga tengok baju cik adik kita ni. Boleh tiru design untuk baju raya tahun ni.. hihi

Sape-sape yang pergi sure sangat berpuas hati dengan dinner malam tu kan? Makan pun ok.. layanan pun ok.. lagi best sebab dapat jumpa ramai beaders n yang paling penting dapat tengok baju yang Rosita Jaafar jahit. So sorry sebab gambar kecik-kecik jer sebab actually tak boleh upload pun kat sini.. semua design hak milik FTIMdc. Kita curik-curik je amik gamba ni.. pastu sorry la gambar tak berapa clear.. ada yang blur sket.. tak reti pakai camera DSLR.. hentam ajelah..!

To Kak Nora, so happy to meet you that night. Kak Nora cantik sangat malam tu.. sampai tak kenal.. Baju pun cantik sangat.. nanti nak belek lagi :)

Kalau nak tengok gambar-gambar lain, boleh melawat FP saya ek.. http://butterfly82.fotopages.com

1 comment:

La Leeda said...

xde ke gmba baju pemenang tu?sya hanya mampu menengok.hehe

>