Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Monday, September 8, 2008

Manik Tabur Mutiara

Another baju untuk my sister Rohana. Gambar kat atas ni kat bahagian tangan. Bahagian baju pun ada tapi still working on it. Bila la nak siap ek? :P

6 comments:

Anonymous said...

Suweeeeeetnyer.... Nak buat cam gini jugak aaa... boleh eh tiru awak nyer design...

Anonymous said...

Design ni tak sengaja terjadi :) main letak je pearls tu...

Anonymous said...

cantik laa design ni..
saya pun nak tiru gak..

Beauty n The Beads said...

nice!
_______________________________________________
LoVe BeAdS n SeQuiNs?
take a peep at http://beautynthebeads.fotopages.com

NAYDIE said...

Assalamualaikum...
Hai saya naydie, saya pun minat dalam jahitan manik ni. Masalah sekarang susah sangat nak tentukan manik yang macam mana match dgn baju dan pattern apa yang sesuai. Kalau ada tips boleh kongsi bersama. Comelah corak tu....

美女全裸自拍 said...

a片貼圖區
080視訊聊天室
免費a片
免費a片下載無碼
色a片下載
全球華人視訊網
視訊聊天室
免費a片AV女優
a片女星

>