Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Monday, September 8, 2008

Manik Tabur Mutiara

Another baju untuk my sister Rohana. Gambar kat atas ni kat bahagian tangan. Bahagian baju pun ada tapi still working on it. Bila la nak siap ek? :P

5 comments:

noramanik said...

Suweeeeeetnyer.... Nak buat cam gini jugak aaa... boleh eh tiru awak nyer design...

zai said...

Design ni tak sengaja terjadi :) main letak je pearls tu...

maya said...

cantik laa design ni..
saya pun nak tiru gak..

Beauty said...

nice!
_______________________________________________
LoVe BeAdS n SeQuiNs?
take a peep at http://beautynthebeads.fotopages.com

NAYDIE said...

Assalamualaikum...
Hai saya naydie, saya pun minat dalam jahitan manik ni. Masalah sekarang susah sangat nak tentukan manik yang macam mana match dgn baju dan pattern apa yang sesuai. Kalau ada tips boleh kongsi bersama. Comelah corak tu....

>