Hello Bead Lovers!!!

I'm sorry to inform that orders for beading embroidery by ButterflyBeads are currently CLOSED until further notice.


Thank you... ^.^

Wednesday, July 16, 2008

Manik Beriring 3 Layer (Purple)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua... just nak intro sikit about myself, my name is Huzaimah Ahmad and you guys can call me 'Zai' :) I'm 26 years old and I'm a mother of one daughter, I live in Shah Alam and I'm a housewife or my sister would prefer to say it as 'Domestic Engineer' :)

Well, from now, let me just call myself as 'Zai' je la ek? Zai dah start beading ni since 2005 lagi tapi masa tu just buat untuk baju sendiri je... then, in 2007 baru start buat untuk baju orang lain since dah ada confidence sket :) Memandangkan sekarang tak kerja and tangan ni suka sangat nak beading, why not I do it as a home business kan? So, kalau anda berminat nak tempah baju untuk sulaman manik dan labuci, sila contact me via e-mail (balqiz_82@yahoo.com) or SMS (012-6772424) or YM (balqiz_82). Zai akan terangkan cara menempah such as penghantaran, design, harga dan lain-lain.

Ni design yang ramai orang suka sebab dia simple and nice. Kalau tengok betul-betul, Zai guna 3 different colours of beads so dia nampak macam ada tone sket. Design ni senang dan cepat je nak siap. 3 jam dah siap dah untuk 2 tangan tapi memandang sekarang ada baby kecik, 2 hari baru siap.. hehe

Ok, that's all untuk first entry ni. Visit blog ni selalu for more updates ok? Daa...

1 comment:

Asira said...

jom link exchange...dah join wanita/niaga ke? kalau lum jom la..

>